Lehet az est fénypontja egy jó bor? Mi megmutatjuk, mennyire!

 

A Borganika ad otthont az elmúlt év egyik legizgalmasabb eseménysorozatának: a Borganika és Beerganika vacsoráknak. A szervezők autentikus bor-étel és kisüzemi sör-étel párosításokat állítanak össze, csak helyi alapanyagokból, baráti és mégis professzionális hangulatban.

A borkóstolás nem tud kimenni a divatból, pláne úgy, ahogyan ezzel a Borganikában találkozhatnak a vendégek. Izgalmas, meglepő, interaktív. Bormestereink bármely ország, borrégió borait örömmel bemutatják magyar és angol nyelven is.A kóstolókat, vagy kóstoló vacsorákat teljes egészében egyedi igényekre tudjuk szabni, így természetközeli, elegáns, hazai vagy akár külföldi borokat is fel tudunk vonultatni.Az érdeklődők tudnak konkrét eseményekhez csatlakozni vagy egyedi ajánlatot kérni. Ha még csak az elképzelés van meg, segítünk.

Borkóstoló

 

Borkóstoló szakértői útmutatással

Borszakértő kollégánk segítségével minden kérdésre választ kaptok, miközben jó hangulatban és kötetlen stílusban ismerkedhettek egymással és a borokkal. Kiváló lehetőség ez céges csapatépítésre, vagy épp baráti összejövetelre. A Borganikában pedig a már jól ismert módon a legfinomabb fogásokkal kiegészítve tehetitek meg mindezt, legyen szó sajtokról, sonkákról, kenyerekről, vagy épp komplett vacsoráról.

 

 

 

 

Borkóstoló workshop-ok 5 főtől

Régóta szemezgetsz a lehetőséggel, hogy többet megtudj a borokról és a borkészítés folyamatáról? Itt a tökéletes lehetőség: a Borganika szervezésében lehetőség van privát borkóstoló workshopokra. Hozd el barátaidat, vagy kollégáidat és vegyetek részt egy igazán rátok szabott programon. 2,5 órában, minimum öt főtől hallgathatjátok szakértőnk előadását a hazai borokról és bármiről, amit csak tudni szeretnétek.

 

Ha felkeltette érdeklődésed borkóstoló programlehetőségünk, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi minden részletre kiterjedően segítünk. Írj nekünk, vagy látogass el hozzánk, mi mindig nyitott ajtóval, valódi szakértelemmel és rugalmas hozzáállással várunk.

 

 

 

Miért a Borganika?

Mert itt minden egy helyen van, ami egy tökéletes borkóstoláshoz szükséges: professzionális konyha, remekül alakítható és dekorálható rendezvényhelyszín, elhivatottság és rajongás a gasztronómia iránt, mindezt ráadásul impozáns környezetben, a Klauzál téri Vásárcsarnok emeletén.

Borhoz ételt?

Igen! Együttműködő partnerünk segítségével megmutatjuk, hogy a bor köré is lehet építeni egy menüt és nem csak az ételhez választhatjuk a kísérő italt. Hiszen egy-egy bor önmagában is kész csoda, mi pedig hagyjuk, hogy körüllengje az a tisztelet, ami neki kijár.

 

 

Kérj ajánlatot még ma

 

KÖVESS MINKET