Egyedülálló catering Budapest szívében

 

 

A Borganika csapata a partiszervíz teljesen új dimenzióját kínálja ügyfelei számára. Minden nap azon vagyunk, hogy maradandót és felejthetetlent alkossunk, legyen szó céges rendezvényről, baráti összejövetelről, esküvőről, vagy amit csak megálmodsz. Professzionálisan felszerelt látványkonyhánk akár 120 fős események megrendezésére is alkalmas, amelyhez helyben, profi szakácsaink segítségével készítjük el a legizgalmasabb és változatosabb fogásokat.

Mi nem szeretjük a sablonos válaszokat, hiszen nem csak a megrendelőink különlegesek, hanem az általuk megálmodott események is. Éppen ezért, legyen szó bármilyen elképzelésről, mi biztos, hogy személyre szabott, egyedi menüvel készülünk.

A Borganika professzionálisan felszerelt konyhájában, a legjobb alapanyagok felhasználásával készítjük elő fogásainkat, így bárhol is kerüljön sor az eseményre, mi belvárosi helyszínünkről könnyűszerrel megoldjuk azt.

 

 

 

 

 

Túl a falatkákon

Egyedülálló catering szolgáltatásunk keretein belül nem csak a legmodernebb és különlegesebb ízvilágú menüinkkel, hanem az ahhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal kívánunk megrendelőink kedvében járni. A dekorációtól, a rendezvényszervezésen át a legprofibb személyzet (mixer, barista, felszolgálók, stb.) biztosítja, hogy a Borganika valóban az ország legjobb catering szolgáltatója legyen.

Akár privát, akár céges rendezvényhez keresnél catering-et, előttünk nincs lehetetlen! Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink azon lesznek, hogy valamennyi elképzelésed valóra váltsuk!

Alapanyagok egyenesen a termelőktől

Hisszük, hogy a minőségi alapanyag az Alfája és Omegája a magas színvonalú kulináris élvezeteknek. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a Borganika nem csak megjelenésében és fekvésileg talált ideális helyszínre, de az alapanyagaink egy részét egyenesen a földszinten elhelyezkedő termelőktől szerezzük be.

Így kérdés sem férhet hozzá, hogy ételeink mindig friss és zamatos hozzávalókból készülnek, legyen szó akár halételekről, zöldségekről, gyümölcsökről, vagy különféle húsokról. A Borganika csapata jó kapcsolatot ápol a Vásárcsarnok őstermelőivel, így biztos, hogy mindig a legjobb dolgok kerülnek az asztalra!

Mivel nincs két egyforma rendezvény és mi messzemenőkig törekszünk is arra, hogy a Te eseményed más legyen, mint az eddig megszokottak, így természetesen nem csak a szolgáltatásban, de az árazás kialakításában is figyelemmel leszünk az igényeidre. Kérd bátran személyre szabott ajánlatunkat és mi valóra váltjuk a legexkluzívabb cateringes álmod is.

 

Catering szolgáltatás Budapest szívében

 

 

Budapest belvárosában, a Klauzál téri Vásárcsarnok tetején nyitottuk meg 2017 őszén látványkonyhánkat és közösségi terünket, a Borganikát. Az álmunk az volt, hogy egy olyan professzionálisan felszerelt konyhát hozzunk létre, amely nem csak számunkra, hanem vendégeink, együttműködő partnereink és a világ legjobb szakácsai számára is tökéletes helyszínül szolgálhat. Helyszínválasztásunk során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a Borganika Budapest belvárosában találjon otthonra. Központi fekvésének hála így könnyedén megközelíthető konyhánk ideális választás bármilyen helyszínről is legyen szó.

 

 

 

 

 

KÖVESS MINKET