Főzz együtt elhivatott séfjeinkkel.

 

A legmodernebb konyhai gépekkel és eszközökkel felszerelt gasztro tér bármilyen gasztronómiával kapcsolatos esemény befogadására alkalmas. Közösségi főzés, vagy klasszikus főzőiskola? Itt mindent lehet!

Főzőtanfolyam Egyedülálló főzőtanfolyamok,
főző programok Budapest szívében

Hatalmas, kényelmes, jól felszerelt munkapultok és kisgép-park segíti a tanulni vágyókat. Akár professzionális, új technikák megismerése és megismertetése a cél, akár egy amatőr csapat bevezetése a gasztronómiába, mindenre fel vagyunk készülve. A Borganika megoldást nyújt: ha eddig hiába kerestél egy professzionálisan felszerelt konyhát céges rendezvényekre, műhelymunkákra, vagy épp Michelin-csillagos szakácsok főztjének kipróbálására, de kísérletezhetsz teljesen laikusként is.

Mivel a piac estig nyitva van, a résztvevők egészen az alapoktól, a beszerzéstől tudják kezdeni a főzést, hiszen minden a jó alapanyagokkal kezdődik, de a részt- vevők nem csak a főzés alapjaival, hanem a különböző konyhatechnológiákkal is meg tudnak ismerkedni, vagyis egy komplett gasztro-utazásra hívjuk őket.

Séf vagy és szeretnéd átadni a tudásod? Segítünk! Van egy jó ötleted vagy gasztro-tematikád, de nincs hozzá szakácsod?

Segítünk! Van mindened? Biztos hozzá tudunk tenni valamit!

Oktass, tanulj, főzz nálunk!

 

 

 

Főzőtanfolyam Kezdeti lépésektől a konyhafőnökségig

A Borganika minden munkatársa fontosnak tartja, hogy átadja azt szeretetet, amivel gasztronómiához viszonyul. Hisszük, hogy a konyhában szerzett kezdeti sikerélmények meghatározzák a későbbi próbálkozásokat is. Engedd meg, hogy végig vezessünk és segítsünk az ételkészítés izgalmas folyamatán: meséljünk az alapanyagokról, megtanítsunk néhány praktikus fogást és megmutassuk Neked, benned is ott van minden ahhoz, hogy csodákat alkoss!

 

Főzz barátokkal vagy kollégákkal

Bármelyik közös programra is esne a választásod, nálunk lehetőség van baráti közös főzöcskézésre, vagy céges csapatépítőre is. Néhány órás főzőkurzusaink keretében méginkább összerázódhattok, de ha épp versenyezni lenne kedvetek, szigorú szakmai zsűrink mentorálásával ezt is megtehetitek.

Photo credit: Borganika

A Borganikát bárki kibérelheti!

Közösségi, mert bármilyen típusú és igényű vendég- kör igényeit ki tudja elégíteni. Konyha, mert bármikor és bármennyit főzhetsz benne. A helyszín minden engedéllyel rendelkezik, így akár kisüzemi termelésre is alkalmas.
A valódi professzionalizmusra a Beko a garancia. A szuper Beko gépek és eszközök mindent tudnak ami a főzéshez, oktatáshoz, workshophoz, illetve a klasszikus főzőiskolához elengedhetetlen.

 

KÖVESS MINKET