Budapest legfrissebb gasztrotere tálcán kínálja a lehetőségeket! Különleges helyszín a város szívcsakrájában, a frissen felújított Klauzál téri Vásárcsarnok galériáján.

Kérj ajánlatot még ma!

 

A legmodernebb konyhai gépekkel és eszközökkel felszerelt menő gasztro tér bármilyen esemény befogadására alkalmas.

rendezvényhelyszín budapestBorganika: Rendezvényhelyszín Budapest Belvárosában

A belváros szívében, a Klauzál téri Vásárcsarnok emeletén talált otthonra a hazai gasztro-élet legújabb szereplője, a Borganika. De miben is vagyunk mi mások, mint egy főzőiskola, rendezvényhelyszín, vagy épp lakásétterem? A Borganika mindenből egy kicsi, mégis a legmagasabb színvonalon ötvözi a közösségi tér, a gasztro-inkubátor és a látványkonyha legfontosabb elemeit. Nálunk magánszemélyek és cégek is megtalálják számításaikat, hiszen a Borganika megálmodásakor minden részletre figyeltünk.

 

 

 

Étel és élmény

Működésünk során a fenntarthatóság jegyében építettük és alakítjuk ki folyamatosan kapcsolatainkat a hazai őstermelőkkel, különös tekintettel a Klauzál téri Vásárcsarnok bérlőire. Így kívánjuk biztosítani, hogy mindig a legfrissebb és legízletesebb hazai alapanyagokkal dolgozhassunk. De a Borganika nem csak a főzésről szól: célunk az volt, hogy egy olyan közösségi teret hozzunk létre, amely túl az izgalmas kialakításon, a professzionális berendezésen és a kiváló szakértelmen, egyúttal teret adjon a nagy találkozásoknak és a különleges élményeknek is.

 

A Vásárcsarnok emeletén 70 fős ültetett és 120 fős állóvacsoráknak tudunk helyszínt biztosítani, legyen szó akár céges rendezvényekről, csapatépítésről, baráti programokról.

 

 

 

 

Kötetlen bulitól a Michelin-csillagig

A Borganika tehát egyszerre nyújt megoldást akkor is, ha eddig hiába kerestél egy professzionálisan felszerelt konyhát céges rendezvényekre, műhelymunkákra, vagy épp Michelin-csillagos szakácsok főztjének kipróbálására.

Csapatunk minden tagja hisz abban, hogy a gasztronómia az alkotás egyik legkülönlegesebb fajtája, ezért célunk, hogy valóban egyedi élményben részesülj Magyarország első közösségi konyhájában. Szerintünk nincsen lehetetlen, ezért ha megálmodtál valamit, mi segítünk!

Nézz be hozzánk…

A Klauzál téri Vásárcsarnok önmagában is egy remek programlehetőség: az igényesen felújított piac és a remek őstermelők által kínált áruk miatt érdemes ide ellátogatni. És ha már itt vagy, nézz be hozzánk is! A piac galériaszintjén mindig friss kávéval, rugalmas hozzáállással és professzionalizmussal várunk.

… vagy kérj ajánlatot!

Ha pedig nincs módod egy személyes beszélgetésre, csak küldd el számunkra az elképzelésed, mi megtaláljuk a módját, hogy azt meg is valósítsuk Neked. A Borganika ugyanis egy olyan multifunkcionális tér, amely sokkal több annál, mint amire elsőként gondolnál.

Megkeresésedre hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és ötleted megvalósításában mindenben segítünk.

 

KÖVESS MINKET