Borganika – A gasztronómia mindenkié

 

Borganika

A Borganika missziója, hogy eljuttassa a gasztronómiát mindenkihez. Minden nap azon vagyunk, hogy maradandót és felejthetetlent alkossunk, legyen szó céges rendezvényről, baráti összejövetelről, esküvőről, vagy amit csak megálmodsz. Célunk, hogy megtartva a minőséget, továbbra is egyedire tudjuk szabni szolgáltatásainkat. Akár hozzánk jöttök, és a tökéletesen felszerelt Borganika Studioban láthatunk benneteket vendégül, akár séfet béreltek, vagy saját helyszínen tartotok rendezvényt, mi minden területen segítségetekre leszünk, hiszen mindenhova elér a kezünk!

 

Ha nem jöttök, megyünk mi!

A Borganika 2015 óta van jelen a magyar gasztro-életben, 2018 végétől saját, professzionális gasztroteret üzemeltetünk, de kereshettek minket egyedi rendezvényszervezéssel is, mert annak minden részét imádjuk, a tervezésről, a kivitelezésig.

Amiben különbözünk másoktól az az, ahogy kiválasztjuk partnereinket: minden olyan tényezőt figyelembe veszünk, mely által biztosítható az az élmény, amit ügyfeleink nálunk keresnek. Ez jelentheti a menüsort, az esemény egyediségét, a felkészültséget vagy épp a kiszolgáló személyzet kedvességét.

 

 

 

 

 

 

Írj nekünk:

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén:

hello@borganika.hu

+36 30 475 6226

 

Itt találsz meg minket:

A Klauzál téri vásárcsarnok első emeletén, a SPAR felett.

 

 

Támogatónk:

 

Beko