fbpx Skip to content

PRIVÁT SÉF

Tóth Ágnes

Alias Nar Gourmet

Török gasztronómia szerelmese. Azt vallja nem profi szakács, vagy újságíró, egyszerűen csak rajong a török kultúráért és gasztronómiáért. Azért, aki kóstolta Ági ételeit az azonnal tudja, hogy a keze alól tányérra kerülő török ízekkel varázslatosan bánik. Ételein keresztül olyan történeteket tud megosztani, amelyek távoli tájakra repítenek és ízek, színek, illatok kavalkádját elevenítik meg.

De miért a török gasztronómia?

“Mert a török utcai árusoktól vett friss narancslé sárgája a legszebb sárga, amit valaha láttam, mert a legjobb barista által készített tejeskávén sem olyan szép hab, mint a frissen csapolt ayranon (sós joghurtital), mert nincs még egy olyan édesség, amiben a cukorszirup és az olvadt sajt olyan tökéletes párost alkotna, mint a künefében, mert életemben nem láttam még olyan gyönyörűségesen óriási sült gesztenyéket, mint az İstiklal Caddesin, mert a mélyvörös török tea mindenkiben megállítja egy kicsit az időt és ráveszi, hogy akár órákon át bámulja az utca népét egy kis lócáról és mert egy szivárványnak sem olyan gyönyörűek a színei, mint a Fűszer Bazár standjain roskadozó ezernyi fűszernek. No hát ezekért!”

Mi Ági kedvenc étele?

A doleme- lilabazsalikomos paradicsomszószban főtt bárányhúsos rizses gombócok sütőtökkel vagy a hazai töltött káposzta és bármilyen főzelék minden mennyiségben.

68751606_2628237400543719_5555274927310897152_n
66354106_2546190615415065_1764402320730226688_n
65255247_2527592257274901_7185789691357036544_n

Ági MENÜJE

KÜSTOLJ HÚSOS MENÜSORT!

Gránátalmás bulgursaláta

Padlizsános bárányragu

Fűszeres rizspiláffal töltött szárított padlizsán és paprika

Mandulapuding fahéjjal

VAGY VÁLASZD ÁGI VEGÁN FINOMSÁGOKBÓL ÖSSEÁLLÍTOTT MENÜJÉT!

Paprikapasztás diókrém

Kurkumás lencseleves chilis olajjal

Olívaolajos párolt török zöldbab

Kapros-mentás tökragu csicseriborsóval és paradicsommal

Sáfrányos puding

LESD EL A TRÜKKJEIT!

Hogyan rendeld meg?

  • Ha Ágit választottad, írj nekünk, hogy időpontot egyeztessünk és összeállítsuk a menüt!
  • A megbeszélt időpontban engedd be a séfed!
  • Dőlj hátra és csak élvezd, hogy a profi szakács mindent elvégez helyetted!
  • Zsebeld be a bókokat és kóstoljatok finom falatokat a vendégeiddel!
hu_HU
en_GB hu_HU