fbpx Skip to content

valami különleges

Ha szeretnéd meglepni szeretteid, barátaid, kollégád valami igazán értékessel

Untitled-5

VOUCHER | BORGANIKA ESEMÉNYRE

A borkóstolás nem tud kimenni a divatból, pláne úgy, ahogyan ezzel a Borganikában találkozhatsz. Izgalmas, meglepő, interaktív. Bor és pezsgő szakértőink bármely ország, borrégió borait örömmel bemutatják magyar és angol nyelven is. A kóstolókat, vagy kóstoló vacsorákat teljes egészében egyedi igényekre szabjuk.

Megmutatjuk, hogy a bor köré is lehet építeni egy menüt és nem csak az ételhez választhatjuk a kísérő italt. Egy-egy bor önmagában is kész csoda, mi pedig hagyjuk, hogy körüllengje az a tisztelet, ami neki kijár. 

_LD80091web

voucher | nagyikám eseményre

Tematikus Nagyikám kurzusainkon nem csak sütni-főzni tanulsz meg, hanem elkerülheted a tipikus buktatókat is: így a foszlós kalács valósággal olvadni fog a szádban, a zsenge zöldségköret bársonyos ízekkel kényeztet, a betűtésztás leves pedig a család kedvenc olvasmánya lesz.

Szóval, ezt sütöttük ki a nagyiknak és neked. Meg persze a barátaidnak és ismerőseidnek. Gyere, várunk szeretettel, imádni fogod! És már most szólunk: ha hagyományos ízekről van szó, a nagyik mindenkit lefőznek!

_INM5339

voucher | HUbA - hungarian beer academy

A HUBA – Hungarian Beer Academy a Brew!Studio, Budapest legismertebb sörfőzést oktató csapata, a Beerporn.hu, a magyar sörmagazin és a Borganika összefogásával jött létre. Az első magyar sörkóstoló tanfolyam, amely sörmárkáktól függetlenül, tapasztalt szakértők segítségével mutatja be a nemzetközi sörvilágot.

A két napos kurzuson (18:00 – 21:30) megmutatjuk, hogyan kell szakszerűen sört kóstolni és elsajátíthatod a sör-étel párosítás alapelveit is. Mindezt remek hangulatban, több mint húszféle sör alapos megismerése és nagyszerű Borganika fogások kíséretében.

A tanfolyam ára tartalmazza:
• a tankönyvet
• a két napos kurzus folyamán kóstolt mintegy 20 féle (magyar és nemzetközi) sört
• a sörtípusokon kívül megismerheted a sörök alapanyagait, bemutatunk tipikus ízjegyeket, sőt ízhibákat is
• a sörök mellé kínált ételeket (6 féle)
• ásványvizet
• a tanfolyamon történő részvételért járó oklevelet/bizonyítványt

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj híreinkről!

Workshopjainkról, tematikus rendezvényeinkről és kedvezményekről értesítünk emailben, havonta egy alkalommal. 

hu_HU