fbpx Skip to content

PRIVÁT szakértő

BOR JUDIT

BOR ÉS CHAMPAGNE SZAKÉRTŐ

Judit Tokaj-Hegyalján nőtt fel és a hétvégéket az Oremus dűlőben lévő kis családi szőlőben töltötte. Aztán hosszú időre eltávolodott a bortól, jogász és művészettörténész végzettséget szerzett, ismereteit pedig a kulturális területen kamatoztatta. Pár évvel ezelőtt szerencsére visszatalált a borokhoz, előbb nemzetközi borszakértői, majd borász vizsgát tett és azóta is folyamatosan képzi magát, valamint saját blogján és több internetes oldalon is szakíróként dolgozik.

Szenvedélyesen szereti a buborékokat, ezen belül a champagne-okat, amelyekhez személyes kapcsolatok és élmények fűzik. Családja Franciaországban egy kisebb champagne pince tulajdonosa, emellett folyamatosan fedezi fel a környező pincéket és azok kínálatát is.

Szerinte a franciák három dolgot nagyon tudnak: enni, inni és beszélgetni. Ezért tartja fontosnak, hogy ne csak minőségi legyen az étel, hanem ahhoz illeszkedő borokat is válasszon, és olyan érdekes történeteket meséljen a borról, pezsgőről, amelyek tökéletessé teszik az összhangot és az együtt töltött estét.

 

_INM7654
_INM7671
_INM7994

Hogyan rendeld meg a szakértőd?

  • Ha Juditot választottad, írj nekünk, hogy időpontot egyeztessünk!
  • A megbeszélt időpontban engedd be 
  • Dőlj hátra és csak élvezd, hogy a profi szakértő mindent elvégez helyetted!
  • Zsebeld be a bókokat és kóstoljatok a vendégeiddel!
hu_HU