PRIVATE CHEF
ÁGNES TÓTH
Alias Nar Gourmet
Ágnes is an expert of Turkish gastronomy. She says she isn’t necessarily a professional chef or journalist, she is simply a huge fan of the Turkish culture and cuisine. Once you try her dishes, you will know that she creates magical flavour combinations. She shares stories through her dishes that transport you to faraway lands and they come alive through vibrant flavours, colours and scents.
De miért a török gasztronómia?
„Mert a török utcai árusoktól vett friss narancslé sárgája a legszebb sárga, amit valaha láttam, mert a legjobb barista által készített tejeskávén sem olyan szép hab, mint a frissen csapolt ayranon (sós joghurtital), mert nincs még egy olyan édesség, amiben a cukorszirup és az olvadt sajt olyan tökéletes párost alkotna, mint a künefében, mert életemben nem láttam még olyan gyönyörűségesen óriási sült gesztenyéket, mint az İstiklal Caddesin, mert a mélyvörös török tea mindenkiben megállítja egy kicsit az időt és ráveszi, hogy akár órákon át bámulja az utca népét egy kis lócáról és mert egy szivárványnak sem olyan gyönyörűek a színei, mint a Fűszer Bazár standjain roskadozó ezernyi fűszernek. No hát ezekért!”
What’s Ágnes’s favourite dish?
Doleme, lamb meatballs cooked in a basil and tomato sauce paired with pumpkin, or Hungarian style stuffed cabbage
HOW TO BOOK YOUR PRIVATE CHEF?
- Once you picked Ágnes, contact us to choose a date and select your menu
- Get ready to let the chef in at the chosen time!
- Sit back and relax while your chef takes care of everything.
- Take the compliments and enjoy delicious food with your guests!