fbpx Skip to content

TEMATIKUS ESEMÉNYEINK

PÁROSAN SZÉP

A Borganika ad otthont egy izgalmas eseménysorozatnak, a Borganika és Beerganika vacsoráknak. A szervezők autentikus bor-étel és kisüzemi sör-étel párosításokat állítanak össze, csak helyi alapanyagokból, baráti és mégis professzionális hangulatban.

A borkóstolás nem tud kimenni a divatból, pláne úgy, ahogyan ezzel a Borganikában találkozhatsz. Izgalmas, meglepő, interaktív. Bormestereink bármely ország, borrégió borait örömmel bemutatják magyar és angol nyelven is. A kóstolókat, vagy kóstoló vacsorákat teljes egészében egyedi igényekre szabjuk.

Megmutatjuk, hogy a bor köré is lehet építeni egy menüt és nem csak az ételhez választhatjuk a kísérő italt. Egy-egy bor önmagában is kész csoda, mi pedig hagyjuk, hogy körüllengje az a tisztelet, ami neki kijár. 

Az utóbbi években szerencsére kiemelt figyelmet kapnak a kisüzemi sörök. A hazai kisüzemi sörfőzdék mesterei már nem egyszer álltak a Borganika termében és mutatták be alkotásaikat. Ez a jövőben sem fog változni, sőt séfjeink az italokhoz készített, tökéletesen harmonizáló menüsorral teszik majd különlegessé az estéket.

_INM0902
_MG_1878
_INM5195

WORKSHOPOK

Teret adunk olyan egyedi kezdeményezéseknek, amely során nem egyszerűen beavatunk a sütés-főzés trükkjeibe, hanem közösségformáló módon értéket adunk tovább. A workshopok között üdvözölhetjük a Nagyikám kurzusait, ahol igazi nagymamáktól tanulhatod el a savanyítás vagy a befőzés praktikáit, de készülhetnek békebeli reggeli sütemények vagy ünnepi torták is. 

Persze, ha úgy tartja kedved bármikor benevezhetsz a barátaiddal egy boros kurzusra, 5 főtől már teljesen az igényekhez szabjuk a workshopot. Vagy ott a HUBA, a Hunagrian Beer Academy tréningje, ahol a sörről tudhatsz meg mindent, persze sok kóstoláson keresztül.

A VILÁG ÍZEI

TEMATIKUS VACSORÁK

Hova utaznál legszívesebben az ételeken keresztül?

Srí Lanka, Japán, Törökország vagy az Egyesült Államok? Nem akadály.

Nemzetközileg elismert séfek tálalnak nekünk, így biztosak vagyunk abban, hogy az ételek 100%-ban autentikus módon, kiváló alapanyagokból kerülnek a tányérra. Nem kell feltétlen utazni, ha egy fenséges vega vacsira vágysz vagy igazi magyaros fogásokra, esetleg egy szaftos steakra, azt is megoldjuk. 

hu_HU
en_GB hu_HU