PRIVÁT SÉF
Sümegh réka
alias sulla pasta
Gyermekként a fejembe vettem, hogy amint felnövök, a jogszabályok bűvölésével igyekszem majd mások életét segíteni. Az egyetem elvégzése után pedig próbára tehettem magam a Brüsszelben és Strasbourgban is. Később a külügyek és a kulturális diplomácia világába is bepillanthattam, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének Európai és Közép-Ázsiai Irodájában pedig a hobbimhoz már egészen közel álló regionális projektek lebonyolításában vettem részt.
Ahogy a jogi karrier iránti lelkesedésem alábbhagyott, úgy fordult a figyelmem táplálkozástudományi és élelmezéspolitikai kérdések, illetve a “farmtól asztalig” és a Slow Food mozgalom irányába. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a házi szakkönyvtáram gyarapodásával párhuzamosan nemcsak a szabadságaimat szervezem a témába vágó külföldi konferenciák köré, de egyre több időt töltök a családi kertben, a piacon, illetve termelők és élelmiszeripari szakemberek társaságában.
Hiszek a tudatos étkezés betegségmegelőző, egészségfenntartó erejében, és abban is, hogy a helyes táplálkozási szokások kialakítása által nemcsak a saját vagy családunk egészségét javíthatjuk, de a tiszta, fair és minőségi ételek készítése iránt elkötelezett termelőket és gyártókat is ösztönözhetjük, nem beszélve az ételeink megválasztásának környezetünkre gyakorolt hatásáról.
Hogyan rendeld meg a séfed?
- Ha Rékát választottad, írj nekünk, hogy időpontot egyeztessünk és összeállítsuk a menüt!
- A megbeszélt időpontban engedd be a séfed!
- Dőlj hátra és csak élvezd, hogy a profi szakács mindent elvégez helyetted!
- Zsebeld be a bókokat és kóstoljatok finom falatokat a vendégeiddel!