fbpx Skip to content

PRIVÁT SÉF

Sümegh réka

alias sulla pasta

Gyermekként a fejembe vettem, hogy amint felnövök, a jogszabályok bűvölésével igyekszem majd mások életét segíteni. Az egyetem elvégzése után pedig próbára tehettem magam a Brüsszelben és Strasbourgban is. Később a külügyek és a kulturális diplomácia világába is bepillanthattam, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének Európai és Közép-Ázsiai Irodájában pedig a hobbimhoz már egészen közel álló regionális projektek lebonyolításában vettem részt.

Ahogy a jogi karrier iránti lelkesedésem alábbhagyott, úgy fordult a figyelmem táplálkozástudományi és élelmezéspolitikai kérdések, illetve a “farmtól asztalig” és a Slow Food mozgalom irányába. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a házi szakkönyvtáram gyarapodásával párhuzamosan nemcsak a szabadságaimat szervezem a témába vágó külföldi konferenciák köré, de egyre több időt töltök a családi kertben, a piacon, illetve termelők és élelmiszeripari szakemberek társaságában.

Hiszek a tudatos étkezés betegségmegelőző, egészségfenntartó erejében, és abban is, hogy a helyes táplálkozási szokások kialakítása által nemcsak a saját vagy családunk egészségét javíthatjuk, de a tiszta, fair és minőségi ételek készítése iránt elkötelezett termelőket és gyártókat is ösztönözhetjük, nem beszélve az ételeink megválasztásának környezetünkre gyakorolt hatásáról.

115991218_888796718195935_2075318864991481921_n
_INM5956
117301906_189529995923818_7078229192940568737_o

Hogyan rendeld meg a séfed?

  • Ha Rékát választottad, írj nekünk, hogy időpontot egyeztessünk és összeállítsuk a menüt!
  • A megbeszélt időpontban engedd be a séfed!
  • Dőlj hátra és csak élvezd, hogy a profi szakács mindent elvégez helyetted!
  • Zsebeld be a bókokat és kóstoljatok finom falatokat a vendégeiddel!
hu_HU